opdateret april 2022

jonas koch er 33 år og bor i domus vista på frederiksberg med en af danmarks bedste udsigter så jeg kan se røgfanen når der er brand i byen. er autist som er et handicap der typisk dominere psykisk. det har selvfølgelig sine ulemper hvis man skal kunne følge med samfundet. men det har satemne også nogle fordele. havde nok aldrig brugt så meget tid på brand og redningskøretøjer og hjemmeside hvis jeg ikke havde haft min asberger særinterresse træk som jo er klassisk hvis man har den autistiske hjerne. interessen stammer også fra mit barndomshjem i valby lige ved siden af dæmningens brandstation hvor jeg er opvokset indtil jeg var i starten af 20 erne så er nærmest kommet i brandvæsnet lige fra at jeg kunne kravle.


udover brandbiler har jeg også andre interesser som byer-bygninger
og musik mine største idoler er a-ha med morten harket som jeg selv syndes er verdens bedste sanger. derudover har jeg også andre idoler som
darren hayes - celine dion - u2 - erasure - alphaville - simple minds med mere.
er også glad for at spille spil med køretøjer bla gta5 er jeg veldigt begrejstret for. jo flere muligheder og jo større spilverden jo bedre er det.


i mit tidligere liv har alle mine instutioner -skoler været noget med handicaps at gøre undtagen min første 2 år i folkeskolen derefter kom jeg på frejaskolen og den tilhørende klub så kom jeg på efterskole men kun i tre måneder da at det ikke gik særlig godt. så derfor startede jeg på en ungdomsskole i bellahøj-utterslev for handicappede som jeg var i 2/1.


som det er i dag er jeg mediemedarbejder i gladfonden tv-glad hvor jeg har arbejdet siden 2009 med små 2 års pause. imellemtiden var jeg bla fotograf for min gamle ungdomsskole i utterslev. derudover har jeg haft fornøjelsen af at arbejde for frederiksberg brandvæsen de sidste 3 år af dets levetid hvor jeg bla lavede udrykningsstatestik og medie realaterede opgaver. har så nu fået nogle frivillige arbejdsopgaver for hovedstadens beredskab som er det nye beredskabsfællesskab som frederiksberg brandvæsen gik ind i 2016.


i februar 2019 bestod jeg min kørerpøve til kørerkort og kort efter fik jeg egen bil så jeg nemmere kan komme rundt og besøge brandstationer. bilen er en suzuki alto fra 2011 og er købt brugt. havde ellers i over 10 år brugt den offentlige transport rundt men fandt ud af hvor mange penge jeg egentlig brugte på dette.
valgte istedet at skulle prøve med en bil. det er nok en smule dyre da jeg jo også skal betale forskellige forsikringer. men det giver til gengæld mere frihed og fleksibilitet.

email jonaskoch7@hotmail.com. skriv evt ved spørgsmål så vil jeg kigge på din mail.

mit tredje øje
mit tredje øje er mit kamera som er så vigtigt for mig at hvis jeg ikke har det med er jeg fysisk og psykisk ikke hel. jeg har mit kamera med over det hele uanset om jeg er ude at handle - til frisøren eller ude at kigge på brandbiler.

skifter jævnligt kamera ud. på nuværende tidspunkt i 2020 har jeg 2 primær kameraer 1 videokamera panasonic hc vx1 som også kan tage stillbilleder i nød. samt et primært stillkamera panasonic tz95 kan også tage video i nød.
har også et standbykamera i venten på udrykninger på brandstationerne det er sony cx-405.
der er tilhørende et lille stativ samt en powerbank/batteri bank.

privat benytter jeg mig ikke af spejlrefleks eller større kameraer eftersom det er for klodset at have med rundt og man kan ikke bare tage det op af lommen når der kommer en udrykning.

jeg takker til

dem der har viser interesse i det jeg laver.
brand og redningsfolk på
stationer der åbner op for gæster
på en helt normal hverdag
og viser deres arbejde frem